Kontakt

Ønsker du flere oplysninger om Alm. Brand Koncernens aktiviteter, er du meget velkommen til at kontakte Investor Relations.

Mads Lerche Thinggaard

Mads Lerche Thinggaard

Head of Investor Relations

Telefon:+45 20 25 54 69

Mail:

Mikael Bo Larsen

Mikael Bo Larsen

Senior Investor Relations Officer

Telefon:+45 51 43 80 02

Mail:

Abonnér på nyheder

For at modtage en notifikation via e-mail skriv din e-mail adresse og vælg mindst en af listerne nedenfor. Efterfølgende vil du modtage en e-mail. Du skal klikke på linket i e-mailen for at aktivere disse notifikationer. Du kan altid tilmelde dig flere lister.

* Skal udfyldes

Afmelding af nyheder

Når du skriver din e-mail nedenfor vil du ikke længere modtage nogen e-mails fra listerne ovenfor. Hvis du afmelder dig e-mail notifikationer, kan du tilmelde dig igen ved at benytte tilmeldingsprocessen ovenfor.

* Skal udfyldes

*

IR-politik

Formål

Formålet med kommunikationspolitikken for Investor Relations er at sikre en rettidig og præcis kommunikation om koncernen og dermed en så fair prisfastsættelse af koncernens aktie som muligt.

Endvidere skal informationsstrømmen sikre, at der skabes opmærksomhed og interesse for selskabet og aktien.

Aktiviteter

Alm. Brand sikrer, at alle interessenter får lige adgang til informationer, der har indflydelse på kursdannelsen af Alm. Brand-aktien. Det sker primært gennem offentliggørelse af selskabsmeddeleler samt hel- og delårsrapporter.

Meddelelserne offentliggøres samtidigt på dansk og engelsk. Aktien er optaget i Nasdaq Copenhagen’s LargeCap -indeks. Koncernen følger hovedparten af anbefalingerne til Corporate Governance.

Alm. Brand afholder desuden møder med analytikere og investorer i ind- og udland. Via koncernens hjemmeside og direkte via den Investor Relations-ansvarlige er der betydelig tilgængelighed og kontakt mellem koncernen, dens investorer og andre interessenter.